Norsk øl til norske råvarer, uten fiksfakseri eller krull, denne menyen den er ikke dull!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Forrett: 

RISOTTO MED JORDSKOKK

Servert med bakt jordskokk, hasselnøtter, jordskokk chips og balsamico syltet sjarlottløk

 

Hovedrett:

BREIFLABB

Servert med bønnekasoulet, soltorket tomat, choritzo, parmesan og persille

 

ELLER

 

SVINERIBBE

Ølbressert svineribbe servert med gulrot, kompott av gule rosiner, råmarinert rødkål og ølskjy

 

Dessert:

MULTEMOUSSE

Servert med ingefærfudge og multesorbet

 

3 retter med 3 forskjellig øl 765,-

 

__mg_8314_slide 1_restaurant_fronth_vev_slide