Lørdag 13. oktober klokken 18.00 får kommer Palmer group til Sorgenfri. PALMER BEER fokuserer på de beste bryggeriene fra både fjern og nær hvor smak er i fokus. Porteføljen inkluderer lokale norske bryggerier og flere fra Norden, i tillegg til noen utenlandske kvalitetsprodusenter

Vår meget dyktige sjefskokk Johan har komponert følgende meny som parres med Palmers øl:

Forrett:
Melke posjert sei, servert med bakt gresskar.

Hovedrett:
Brassert oksekjakke servert med saltbakte rødbeter og jordskokk

Dessert:
Bakt vaniljekrem servert med saltristede mandler og geitost skum.
Hvis ønskelig serveres kaffe.
Allergener: E, F, M, N, H, R

Beer makers dinner : 790,- per pers.
Reserver bord på vår nettsiden: https://www.cafesorgenfri.no/bordreservasjon eller ring oss på:
21 50 10 90

Begrenset antall bord tilgjengelig.

Velkommen