På Lofoten Fiskerestaurant får du en fantastisk fem retters meny hvor dere får testet hele porteføljen til Lofotpils. Dere får smake syv varianter sammen med herlige retter. Gled dere!

 

For påmelding og mer informasjon trykk her.

 

Om Lofotpils: 

Lofoten er et av verdens vakreste natur områder. Lofoten betegnes som en av de største naturperlene i Norge og er en stor turistmagnet.

Nærheten til rå og ren natur, fjell, hav og masse vær, midnattssol om sommer og nordlys i vinterhalvåret, gjør at Lofoten oppfattes som et lite eventyr. Besøkende til Lofoten, ønsker seg tilbake igjen og igjen for å oppleve noe man ikke kan bli mett av.

I tillegg ligger det et historisk sus over Lofoten hvor en vet at de ressursene Lofoten har å by på har vært med på å skape Norge og dens kulturelle profil, ikke minst via tørrfisken.

I favnen av denne råe og vakre naturen, blomstrer det kreativitet for å skape produkter som kan identifiseres med Lofoten og dets naturlige ressurser både på land og i havet. Ferskvann fra Lofotfjellene er også en av disse ressursene.
Før Lofotpils, fantes det ingen drikkevare, som er produsert av denne enestående ressursen før til nå og kan da nytes med norsk tradisjonsmat som har sitt utspring i Lofoten.

Råvarene i Lofotpils er først og fremst, ekte friskt vann fra Lofotjellene (95% andel for vanlig pils), mens malt, humle og gjær er levert fra anerkjente leverandører i Europa.

Historisk sett ble første brygg satt; 2. november 2014, første tapping av øl i flaske var 5. desember 2014, første tapping i boks var 31. januar 2015 og første tapping i fat var til VM i Skreifiske, den 20-21 mars 2015.

Lofotpils vil i sin produksjon fokusere på «smaken av Lofoten» og mener den rene smaken kommer best fram i form av øl brygget etter tysk tradisjon på det friske vannet i Lofoten. Lofotpils samarbeider med lokale bønder om lokal produksjon av malt, humle og krydder.

 

 

 

 

 

 

 

 

Meny: 

2 3 IMG_64411