Middag hvor produsentene konkurrerer om smakene

Den lokale ølprodusenten Oslo Brewing inviterer inn til en konkurranse mot vinprodusenten Ogier fra Châteauneuf-du-Papes i Frankrike. Vi serverer en fire-retters meny, hvor produsentene velger sine beste drikkevarer for å komplementere maten vår. Ved slutten av måltidet stemmes det for å avgjøre hvilken av produsentene som har den beste kombinasjonen.

Hvem vinner? Øl eller vin?

Velg mellom to tider:

17:00-19:30

Eller

20:00-23:00

Pris per person 790,-

(om du reserverer innen 1. oktober får du middagen for 625,-)

Reserver ditt bord på Bordbestilling@cafesorgenfri.no

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Meny

Gravet og akevitt sotet Laks

Serveres med kålrot, pærer, havsalat, miso, soyagryn og brynt smør

Tartar av okse 

Vi blander den sammen med akevittkrydder, eggeplomme, tomat, kapers, dragon og sjalottløk

Lett røkt andebryst

Serveres med kål, fritert sortkål, eddikgele, kålkrem lagd med mørksirup

Og eddiksjy

Sjokolademousse

Serveres med honning, havtornkrem, saltkaramell og sjokoladesaus

Sorgenfri copy8ae998eb15a350d38e3f156fe013b2ad 24