Under Oslo Ølfestival inviterer vi på Sorgenfri inn til middag hvor øl møter vin i en kamp om smakene. Dette blir en tøff konkurranse der du inviteres med. I tillegg vil din stemme være med å bestemme hvem som vinner.

For øl stiller bryggesjauer Anders fra St. Hallvard og for vin stiller Henrik fra Vingruppen, med viner fra Thibault De Lartigue, fra Advini i Frankrike, opp.

Vår kjøkkensjef Johan med team disker opp med følgende, lekre retter:

Appetiser: Grillet potet med rakfisk, rødkål og nyr
Forrett- confitert sei, servert med sopp
Hovedrett – Brassert oksekjakke, kålkrem smaksatt med malt, løk og portersky
Dessert – nyrkrem, blåbær, havrecrumble og karamell
Allergener: E, F, M, H, R

Til forrett og hovedrett vil Anders fra St.Hallvards servere ett glass øl per rett, mens Henrik fra Vingruppen serverer deg et glass vin per rett. Måltidet avsluttes med avstemning og vinner for best smak og samspill mellom mat og drikke. Blir det øl eller vin?

Pris per person: 795,-
Trykk her for å booke plass
Aldersgrense: 25 år