Velkommen til en storslått ølfestivallunsj på Bølgen og Moi Tjuvholmen lørdag 3. November kl 14:00.

Den offisielle lunsjen er i år signert kjøkkensjef Stian Adler Haugland og består av ikke mindre enn 7 retter paret med øl fra produsentene Siste Sang, Ægir og Brewdog.

For kun 845,- pr person byr vi på en ølopplevelse utenom det vanlige (inkluderer ett glass øl til hver rett).

.

MENY

Norske østers

med ingefær skum


Råreker

dillmarinert agurk, avokado, fetaostkrem og fritert brød

 

Hval tataki

erterpuré tilsmakt med wasabiristete cashewnøtter og soya- og sesamfrømarinade

 

Gravet andebryst

rødbetpuré, balsamicosyltet sjalottløk og appelsinvinaigrette


Mørbrad av okse

Crispy urtetopping, skorsonerrot, smørdampet sortkål og sennepssjy


Kraftkar

Servert med maltcrumble og maltkrem

 

Sjokoladeganache

med karameliserte peanøtter og hvit sjokoladeespuma

 

Bordbestilling sendes  tjuvholmen@bolgenogmoi.no eller 22 44 10 20.

Velkommen!