Onsdag den 25.april arrangerer Jarmann Gastropub ølsmaking for deg som har lyst til å lære mer om øl!

Karianne, vår kunnskapsrike øl-entusiast tar dere gjennom grunnleggende øltyper, ingredienser og hvordan man finner riktig øl til maten, både til før-drink og til ulike matretter. Her står smak og lukt i fokus og det er lav terskel for spørsmål, innspill og diskusjon. Kurset varer i 2 timer og det blir mat og drikke i gode kombinasjoner, og ikke minst – god stemning!
Det blir smaking av lokalt øl fra Amundsen bryggeri i Oslo, og kjøkkenet sørger for enkel servering som matcher de ulike øl-typene.
Det er også muligheter for å kjøpe god drikke i baren både før og etter kurset.

Sted: Jarmann Gastropub på Aker Brygge

Dato: 25.april

Klokkeslett: 18.00 – 20.00
Pris: kr299 per person

Påmelding skjer via epost til: post@jarmanngastropub.no

 

Velkommen til en hyggelig og uformell ølsmaking på Jarmann Gastropub!

 

IMG_4288