Treretters middag med øl og flyvende ølbrygger

Lørdag kveld fra kl. 19:00 inviterer vi til en treretters festivalmeny på Louise hvor våre ølspesialister har plukket ut øl som passer utmerket til de ulike rettene. Våre ølspesialister vil veilede deg gjennom måltidet på ditt bord og fortelle historien bak ølet som serveres og hvorfor den passer godt til de ulike rettene.

 

 

Meny

Gravet hjort fra Rørås
Serveres med selleripuré, syltet løk, jospergrillet agurk og rug- og ramsløkpesto

Øl marinert gris
Serveres med hjemmelaget chouroute-pølse, dijon, poteter og sjysaus

Blåbær delice
Serveres med marengs, Bloody Mary sorbet og karamelliserte mandler

Pris per person: 795,-  Booker du før 6 okt. 695,-
Book her:
bordbestilling@restaurantlouise.no

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

IMG_7590 IMG_7629